Logo del centre cívic
Novetat!
NEGRATA DE MERDA
Logo de l'activitat NEGRATA DE MERDA

Divendres de 20 a 21 h

14 de febrer de 2020

Espai: AUDITORI

La Pulpe Teatro. Autoria i direcció: Denise Duncan · Intèrprets: Dani Arrébola, Catalina Calvo, Anna Ferran, Salvaro Miralles i Mar Pawlowsky. L’Anna li ha dit al Nick “negrata de merda” al col·legi. Els pares d’en Nick intenten convèncer als de l’Anna perquè aquesta li demani disculpes per l’insult racista, però els pares de l’Anna diuen que són coses de nens. Cap de les parelles està disposada a cedir. Es desencadenarà una confrontació entre els dos matrimonis per disputar-se la raó, i una successió de fets de microviolència tan comuns en la nostra societat: masclisme, classisme, xenofòbia, homofòbia, etc. Premi de Teatre Ciutat de Manacor 2018. *Barcelona Districte Cultural

Preu: Gratuït

Divendres
14/02/2020

Tallers d'hivern 2020

INSCRIPCIONS TANCADES

Consulta el programa de tallers d'hivern


Properes inscripcions pels tallers de primavera, a partir del 30 de març. Pre-inscripcions per alumnes actuals, a partir del 16 de març .

Abans d'inscriure't online

Si ja t'has registrat per internet, pots realitzar la inscripció des d'aquesta pàgina fent clic a LOGIN (a la part superior dreta de la pàgina); si no t'has registrat, hauràs d'introduir primer les teves dades: registra't.

La inscripció en línia és nominal, amb les teves dades no pots inscriure una altra persona.
Un cop realitzada la matrícula no es retornarà l'import.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe al taulell de recepció del CC Urgell.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC URGELL

C/ Comte d'Urgell, 145
08036 Barcelona
934536480
info@ccurgell.cat

Logo Miram Cloud