Logo del centre cívic
Novetat!
Taller: De l'objecte al retrat
Logo de l'activitat Taller: De l'objecte al retrat

Dimarts de 17 a 20 h

28 de gener de 2020

Espai: SALA EXPOSICIONS

Taller de creació de personatge amb objectes. Retratarem grans personatges de la història amb estris quotidians. Impartit per Daniel Sesé, il·lustrador i professor de l’Escola Massana. Cal portar uns cinc objectes de cada una de les següents famílies: Ferreteria: eines, claus, cargols, rosques, brotxes, pinzells, bombetes, endolls, cables,… Merceria: botons, fils, cintes, llanes,… Cuina: paelles, cullerots, forquilles, morter, ampolles,.. Indumentària: ulleres, joies, jerseis de coll alt, camises, corbates, perruques,… Natura: branquillons, llavors, pinyes, pedres, fulles,… Altres: fustes, joguines, jocs de fusta, claus, pots, capsetes, agulles d’estendre, fregalls,…

Preu: Gratuït

Dimarts
28/01/2020

Tallers d'hivern 2020

INSCRIPCIONS TANCADES

Consulta el programa de tallers d'hivern


Properes inscripcions pels tallers de primavera, a partir del 30 de març. Pre-inscripcions per alumnes actuals, a partir del 16 de març .

Abans d'inscriure't online

Si ja t'has registrat per internet, pots realitzar la inscripció des d'aquesta pàgina fent clic a LOGIN (a la part superior dreta de la pàgina); si no t'has registrat, hauràs d'introduir primer les teves dades: registra't.

La inscripció en línia és nominal, amb les teves dades no pots inscriure una altra persona.
Un cop realitzada la matrícula no es retornarà l'import.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe al taulell de recepció del CC Urgell.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC URGELL

C/ Comte d'Urgell, 145
08036 Barcelona
934536480
info@ccurgell.cat

Logo Miram Cloud