Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (BARCELONA DISTRICTE CULTURAL)

Novetat!
ARMA DE CONSTRUCCIÓN MASIVA
Logo de l'activitat ARMA DE CONSTRUCCIÓN MASIVA

Divendres de 20 a 21 h

11 d'octubre de 2019

Espai: AUDITORI

La companyia José y sus Hermanas han decidit submergir-nos en l’Educació a Espanya avui, l’educació en les seves múltiples facetes. L’educació a l’escola, amb totes les reformes educatives i protestes que ha patit el país; l’educació familiar i de l’entorn nostre; l’educació del món de les imatges, de la música, dels mitjans, de les xarxes. Tot allò que ens impacta i “educa”. Tots aquells constructes socials i lingüístic que assumim com a propis i validem. Teatre de text.

Preu: Gratuït

Divendres
11/10/2019
Novetat!
MAMBO
Logo de l'activitat MAMBO

Divendres de 20 a 21 h

31 d'octubre de 2019

Espai: AUDITORI

ESPECTACLE POSPOSAT A DIJOUS 31 D'OCTUBRE 20 H Ella vol el divorci. Ell no. Durant un sopar més, d’un dia qualsevol, presenciarem una disputa matrimonial amb ressonàncies a Woody Allen i Eugène lonesco gràcies a la qual, sense oblidar mai que som en un teatre, ens preguntarem fins on un matrimoni és capaç de defensar una mentida per no haver de respondre’s la pregunta que sobrevola l’escenari durant tota la funció: “és bonica la vida que tenim?”

Preu: Gratuït

Dijous
31/10/2019
Novetat!
PÍNDOLES - MICROTEATRE
Logo de l'activitat PÍNDOLES - MICROTEATRE

Divendres de 20 a 21 h

25 d'octubre de 2019

Espai: AUDITORI

DUÉRMETE NIÑO: Divertida comèdia d'uns pares primerencs que segueixen el llibre del Mètode Estivill fil-parranda però on no explica què fer quan el nadó no plora! Dramatúrgia i Interpretació: Xavi Álvarez i Anna Prats · Direcció: Neus Suñé · Idioma: Català HAPPY BIRTHDAY JAMIE LOVE: Tragicomèdia on un jove vol suïcidar-se el dia del seu aniversari i en el darrer moment rebrà una trucada inesperada d'un call center que li canviarà la vida. Dramatúrgia: Jordi Diamant · Direcció: Joaquín Daniel · Intèrprets: Carlos Conde i Diana de Guzman · Idioma: Castellà WELCOME TO BERLIN: Obra molt fresca i juvenil, on una parella ha de decidir el seu futur, quan ella rep una oferta laboral a Berlín! Es pot mantenir una relació a distància? Què escollir, l’amor o la feina? Dramatúrgia i direcció: Núria Deulofeu i Jaume Viñas · Intèrprets: Núria Deulofeu i Jaume Viñas · Idioma: Català

Preu: Gratuït

Divendres
25/10/2019
Novetat!
RASTRES-ARGELERS
Logo de l'activitat RASTRES-ARGELERS

Divendres de 20 a 21 h

8 de novembre de 2019

Espai: AUDITORI

Una trucada. Dues germanes. Uns papers vells. I les últimes paraules de l’àvia, amb un nom que neix de molt endins i ressona en el silenci: «Argelers». Per què, Argelers? Això és el que es pregunten la Clara i la Joana la nit abans del funeral de la seva àvia. I ho descobriran a través de la lectura d’un diari personal. Rastres-Argelers és un viatge en la memòria. Obra basada en el testimoni de refugiats de la Guerra Civil als camps de concentració del Rosselló Barcelona 2001. Col·loqui postfunció "Argelers – Grècia. Refugiats d’ahir, refugiats d’avui", amb les integrants de la companyia i l’actor convidat Ahmad Alhmasho.

Preu: Gratuït

Divendres
08/11/2019
  Anterior    1  2    Següent  

Tallers d'hivern 2020

Matrícula general: a partir del 16 de desembre a les 9h presencialment i a les 7h online. Les renovacions de plaça es podran fer del 2 al 13 de desembre, presencialment i online.

Consulta el programa de tallers de tardor


Abans d'inscriure't online

Si ja t'has registrat per internet, pots realitzar la inscripció des d'aquesta pàgina fent clic a LOGIN (a la part superior dreta de la pàgina); si no t'has registrat, hauràs d'introduir primer les teves dades: registra't.

La inscripció en línia és nominal, amb les teves dades no pots inscriure una altra persona.
Un cop realitzada la matrícula no es retornarà l'import.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe al taulell de recepció del CC Urgell.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC URGELL

C/ Comte d'Urgell, 145
08036 Barcelona
934536480
info@ccurgell.cat

Logo Miram Cloud