Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (MÚSICA DELS S.XX - XX)

Novetat!
Laura Farré
Logo de l'activitat Laura Farré

Dilluns de 20 a 21 h

16 de setembre de 2019

Espai: AUDITORI

Obres de: Crumb, Thorvaldsdóttir, Chin, Dutilleux, Järventausta, Fujikura i Djambazov. És pianista i matemàtica especialitzada en música contemporània. Actualment resideix a Londres on estudia un màster amb Andrew Zolinsky al Royal College of Music, després d’haver-se graduat dels seus estudis a l'ESMUC i a la Universitat Politècnica de Catalunya amb diverses matrícules.

Preu: Gratuït

Dilluns
16/09/2019
Novetat!
Cecilio Tieles
Logo de l'activitat Cecilio Tieles

Dimarts de 20 a 21 h

17 de setembre de 2019

Espai: AUDITORI

Obres de: Diez Nieto, De la Vega, Marquez, Villalobos i Piñera. L’activitat artística d’aquest pianista cubà ha estat reconeguda per la crítica en nombrosos països d’Europa, Àsia, Amèrica Llatina i EUA. Ha participat en les Jornades de Música Cubana, Festival dels països socialistes, Festival de Granada, Festival del Grec de Barcelona i Festival de Bratislava, entre d’altres.

Preu: Gratuït

Dimarts
17/09/2019
Novetat!
Johann Vacher
Logo de l'activitat Johann Vacher

Dimecres de 20 a 21 h

18 de setembre de 2019

Espai: AUDITORI

Obres de: Crumb, Lachenmann, Güero, Stockhausen, Scriabine i Dusapin. Jove pianista francès especialitzat en música del segle XX. Ha estudiat piano i música de cambra a Ginebra amb Pascal Devoyon. Realitza concerts regularment a França i Suïssa com a solista o amb ensembles contemporanis i ha actuat al prestigiós festival La folle Journée de Nantes.

Preu: Gratuït

Dimecres
18/09/2019
Novetat!
Bernat Català
Logo de l'activitat Bernat Català

Divendres de 20 a 21 h

20 de setembre de 2019

Espai: AUDITORI

Obres de: Albeniz, Montsalvatge, Boliart, Sardà i Cordero. Ha estat guardonat amb els primers premis de l’Arjau, Joventuts Musicals de Catalunya, Eugènia Verdet, Conservatori Isaac Albéniz, Concurs Internacional de Berga i amb el Premi d’Honor de Piano al Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Ha ofert concerts arreu d’Europa.

Preu: Gratuït

Divendres
20/09/2019

Tallers d'hivern 2020

Matrícula general: a partir del 16 de desembre a les 9h presencialment i a les 7h online. Les renovacions de plaça es podran fer del 2 al 13 de desembre, presencialment i online.

Consulta el programa de tallers de tardor


Abans d'inscriure't online

Si ja t'has registrat per internet, pots realitzar la inscripció des d'aquesta pàgina fent clic a LOGIN (a la part superior dreta de la pàgina); si no t'has registrat, hauràs d'introduir primer les teves dades: registra't.

La inscripció en línia és nominal, amb les teves dades no pots inscriure una altra persona.
Un cop realitzada la matrícula no es retornarà l'import.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe al taulell de recepció del CC Urgell.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC URGELL

C/ Comte d'Urgell, 145
08036 Barcelona
934536480
info@ccurgell.cat

Logo Miram Cloud