Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (MÚSICA DELS S.XX - XX)

Novetat!
MATTEO MIZERA I BERNAT CATALÀ
Logo de l'activitat MATTEO MIZERA I BERNAT CATALÀ

DIJOUS de 20 a 21 h

2 de Maig de 2019

Espai: AUDITORI

Matteo Mizera · viola i Bernat Català · piano En aquest concert tindrem la sort de veure al violinista italià Matteo Mizera i al pianista Bernat Català compartir escenari per interpretar conjuntament obres de Nino Rota, Xostakóvitx o Armand Grèbol. Un repertori dedicat als segles XX i XXI i interpretat per joves i talentosos músics.

Preu: Gratuït

Dijous
02/05/2019
Novetat!
COLMAN QUARTETO
Logo de l'activitat COLMAN QUARTETO

DIJOUS de 20 a 21 h

9 de Maig de 2019

Espai: AUDITORI

Intèrprets: Ana María Bernal · piano i clavecí, José Javier Belda · oboè i corn anglès, Juan Carlos Amentia · clarinet i clarinet baix i Jorge Casanova · bandúrries soprano i baix Colman Quarteto, format per quatre experimentats músics, va néixer fruit del projecte ‘Saurofonías’ que presentaran en aquesta ocasió. Un repertori inspirat en les obres del pintor Antonio Saura, germà del conegut cineasta Carlos Saura: diàlegs tímbrics excitants i nous, pura expressivitat i absència de rols preestablerts.

Preu: Gratuït

Dijous
09/05/2019
Novetat!
TRINO ZURITA
Logo de l'activitat TRINO ZURITA

DIJOUS de 20 a 21 h

16 de Maig de 2019

Espai: AUDITORI

Trino Zurita · violoncel Trino Zurita, combina la seva carrera musical amb la seva vessant com a docent i estudiós de la música al Conservatori Superior de Màlaga. Consolidat com a especialista en la interpretació de la música contemporània, diversos compositors han escrit obres per a ell. En aquest concert podrem gaudir d’obres de Josep Soler, Xavier Berenguer o Albert Sardà.

Preu: Gratuït

Dijous
16/05/2019
Novetat!
SITGES 94

DIJOUS de 20 a 21 h

23 de Maig de 2019

Espai: AUDITORI

Dirigit per Miquel Ángel Sanz El grup instrumental Sitges 94 va néixer a través d'una iniciativa del compositor Albert Sardà durant el IV Curs de Música del Segle XX celebrat a Sitges l'any 1994, raó per la qual té aquest nom. Aquest grup està format per joves intèrprets de gran projecció, amb la principal intenció d’introduir-los en la música del nostre temps. Per a l’ocasió interpretaran obres de Jordi Sansa, Jesús Rodríguez-Picó o Ignasi-Xavier Adiego.

Preu: Gratuït

Dijous
23/05/2019
  Anterior    1  2    Següent  

Tallers d'estiu 2019

Inscripcions a partir de dimarts 11 de juny a les 9 h, presencialment i on-line.

Per al període d'estiu, no es fan renovacions.

Consulta el programa de tallers d'estiu


Abans d'inscriure't online

Si ja t'has registrat per internet, pots realitzar la inscripció des d'aquesta pàgina fent clic a LOGIN (a la part superior dreta de la pàgina); si no t'has registrat, hauràs d'introduir primer les teves dades: registra't.

La inscripció en línia és nominal, amb les teves dades no pots inscriure una altra persona.
Un cop realitzada la matrícula no es retornarà l'import.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe al taulell de recepció del CC Urgell.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Lúdic3, SCCL (F60475902) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
ludic3@ludic3.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC URGELL

C/ Comte d'Urgell, 145
08036 Barcelona
934536480
info@ccurgell.cat

Logo Miram Cloud