Logo del centre cívic
Novetat!
PÍNDOLES - MICROTEATRE
Logo de l'activitat PÍNDOLES - MICROTEATRE

Divendres de 20 a 21 h

25 d'octubre de 2019

Espai: AUDITORI

DUÉRMETE NIÑO: Divertida comèdia d'uns pares primerencs que segueixen el llibre del Mètode Estivill fil-parranda però on no explica què fer quan el nadó no plora! Dramatúrgia i Interpretació: Xavi Álvarez i Anna Prats · Direcció: Neus Suñé · Idioma: Català HAPPY BIRTHDAY JAMIE LOVE: Tragicomèdia on un jove vol suïcidar-se el dia del seu aniversari i en el darrer moment rebrà una trucada inesperada d'un call center que li canviarà la vida. Dramatúrgia: Jordi Diamant · Direcció: Joaquín Daniel · Intèrprets: Carlos Conde i Diana de Guzman · Idioma: Castellà WELCOME TO BERLIN: Obra molt fresca i juvenil, on una parella ha de decidir el seu futur, quan ella rep una oferta laboral a Berlín! Es pot mantenir una relació a distància? Què escollir, l’amor o la feina? Dramatúrgia i direcció: Núria Deulofeu i Jaume Viñas · Intèrprets: Núria Deulofeu i Jaume Viñas · Idioma: Català

Preu: Gratuït

Divendres
25/10/2019

Tallers d'hivern 2020

Matrícula general: a partir del 16 de desembre a les 9h presencialment i a les 7h online. Les renovacions de plaça es podran fer del 2 al 13 de desembre, presencialment i online.

Consulta el programa de tallers de tardor


Abans d'inscriure't online

Si ja t'has registrat per internet, pots realitzar la inscripció des d'aquesta pàgina fent clic a LOGIN (a la part superior dreta de la pàgina); si no t'has registrat, hauràs d'introduir primer les teves dades: registra't.

La inscripció en línia és nominal, amb les teves dades no pots inscriure una altra persona.
Un cop realitzada la matrícula no es retornarà l'import.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe al taulell de recepció del CC Urgell.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC URGELL

C/ Comte d'Urgell, 145
08036 Barcelona
934536480
info@ccurgell.cat

Logo Miram Cloud