Tallers Culturals (3 CREATIVITAT)

Novetat!

SKETCHING D'INTERIORS

DIMARTS de 18.30 a 20.30 h

Del 22 de Gener de 2019 al 12 de Març de 2019

Espai: CARRER

Professor/a: TORRENT, MARC

Aquest curs està pensat per dibuixar l'arquitectura d'interiors, així com la gent que l'habita, els objectes que la decoren i qui sap quantes coses més. Com que a l'hivern es fa fosc molt d'hora, treballarem dins d'espais emblemàtics i especials de Barcelona, fent una ruta carregada d'història, acompanyats d'una beguda calenta.

Preu: 79,57 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!

L'ART DEL SUMI-E: CICLE D'HIVERN

DIJOUS de 17 a 19 h

Del 24 de Gener de 2019 al 14 de Març de 2019

Espai: AULA 5 MANIPULACIONS

Professor/a: LLAGOSTERA, ANNA MARIA

Ens endinsarem en el fascinant univers de l’art japonès: aprendrem els principis i les tècniques de la pintura Sumi-E, així com de l’estètica i els principis del Zen. La pràctica i la destresa del pinzell i la tinta seran una eina de transformació i creixement personal. Assolirem la tècnica, a través de la modulació del pinzell (moviment, pressió i posició) i de l’observació de la natura: l’orquídia salvatge, el bambú, el cirerer florit, la representació del paisatge d'hivern, composició, tonalitats i interpretacions, i deixarem que l’espai en blanc desencadeni la nostra capacitat creativa i alliberi la nostra pinzellada. (*Activitat amb suplement)

Preu: 79,57 € (IVA inclòs)

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 20,00 € per material el primer dia de classe

Veure sessions

PINTURA

DIMARTS de 10 a 11.30 h

Del 22 de Gener de 2019 al 26 de Març de 2019

Espai: AULA 5 MANIPULACIONS

Professor/a: AZCONA FABON, COQUE

Coneixerem els diversos materials a utilitzar i les diferents tècniques pictòriques. Començarem a utilitzar pintura acrílica i estudiarem el color a través del cercle cromàtic. Aprendrem a fabricar un visor per ajudar-nos amb la composició. Un primer contacte amb la pintura a través de diferents jocs i exercicis. I per aquells que en sàpiguen més: es proposaran exercicis basant-nos en diferents tècniques i estils. Es treballarà del natural, de fotografia i a partir de pintures ja existents. Però també pots desenvolupar els teus propis projectes, si ho prefereixes.

Preu: 74,60 € (IVA inclòs)

Veure sessions

RETRAT CREATIU I LLIURE

DIMARTS de 12 a 13.30 h

Del 22 de Gener de 2019 al 26 de Març de 2019

Espai: AULA 5 MANIPULACIONS

Professor/a: AZCONA FABON, COQUE

Pintarem centrant-nos en el retrat. Treballarem el rostre per parts: el nas, els ulls, la boca fins arribar al conjunt. Treballarem des de la còpia d’imatges, de pintures ja existents, de fotos, i també des del natural, per copsar la diferencia que existeix entre pintura, fotografia i realitat. També treballarem el retrat des d’una perspectiva no tan realista, deixant lloc als jocs de composició amb tècniques com el collage. Treballarem fent servir l’acrílic, però també ens atrevirem amb altres tècniques.

Preu: 74,60 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Dates d'inscripció Tallers d'hivern 2019

Inscripcions a partir de dilluns 17 de desembre a les 9 h.

Consulta el programa de tallers


Abans d'inscriure't online

Si ja t'has registrat per internet, pots realitzar la inscripció des d'aquesta pàgina fent clic a LOGIN (a la part superior dreta de la pàgina); si no t'has registrat, hauràs d'introduir primer les teves dades: registra't.

La inscripció en línia és nominal, amb les teves dades no pots inscriure una altra persona.
Un cop realitzada la matrícula no es retornarà l'import.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe al taulell de recepció del CC Urgell.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Lúdic3, SCCL (F60475902) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
ludic3@ludic3.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC URGELL

C/ Comte d'Urgell, 145
08036 Barcelona
934536480
info@ccurgell.cat