Tallers Culturals (4 EXPRESSIÓ)

Novetat!

INTERPRETACIÓ TEATRAL: POSADA EN ESCENA

DILLUNS de 18.30 a 20 h

Del 21 de Gener de 2019 al 25 de Març de 2019

Espai: AULA 1

Professor/a: GARCIA ARIJA, JAUME

La posada en escena implica una profunda anàlisi prèvia del text a treballar per saber quina és la proposta de l’autor, saber de què parla, quin és el seu missatge i quin paper juga cada personatge dins la història; però després tot això s’ha de “posar en escena”, és a dir s’ha de passar de la teoria a la pràctica, i hem de provar i proposar, corregir i afinar. Entre allò que l’autor ens dona a les escenes i el que aportem nosaltres, hem de jugar, jugar i jugar fins a trobar propostes d’espai: on estem, què hi ha, com ho utilitzem?... i propostes de personatge, tant a nivell físic com a nivell psicològic: qui som, què ens passa, què volem, intencions, desitjos, objectius, antecedents, circumstàncies, accions, composició física, energia, ritme, mirada, veu... Comencen els assaigs!

Preu: 74,60 € (IVA inclòs)

Veure sessions

INICIACIÓ A LA IMPROVISACIÓ TEATRAL

DIMARTS de 20 a 21.30 h

Del 22 de Gener de 2019 al 26 de Març de 2019

Espai: GIMNÀS 2

Professor/a: CARONE, ANNA

Jugar, potenciar la creativitat, l'espontaneïtat i el llenguatge corporal a través del teatre són algunes de les vivències que experimentarem en aquest taller on l’ambient lúdic és l’ingredient imprescindible. Els exercicis individuals, en parelles i en grup ens donaran eines potenciadores de presència escènica i per superar la por de l'error i de parlar en públic. Incrementarem les nostres habilitats individuals com l'auto-confiança a través de la cooperació i la generositat escènica, descobrint quines eines teatrals ens potencien més a nivell quotidià. Ens submergirem en el món de la imaginació, del qual sorgeixen situacions inesperades que es convertiran en el motor de les nostres escenes. Adreçat tant a qui desitgi millorar les capacitats d’expressió artística com a qui vulgui potenciar la seva comunicació a nivell quotidià.

Preu: 74,60 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Per aquest taller ja no queden places disponibles. Consulta altres tallers o temàtiques.

JOCS I TÈCNIQUES D’IMPROVISACIÓ TEATRAL

DILLUNS de 20 a 21.30 h

Del 21 de Gener de 2019 al 25 de Març de 2019

Espai: GIMNÀS

Professor/a: CARONE, ANNA

Connexió amb el moment, amb tu mateix/a i amb el grup són alguns dels elements que en aquest taller permeten crear, interpretar... improvisar. L'atmosfera lúdica afavoreix l'expressivitat i potencia la confiança i el creixement. Des del moviment quotidià al gest dramàtic, des de la comèdia al silenci....Recursos variats que donen a l'escena improvisada una bellesa coneguda com a "poètica de la improvisació", al mateix temps que donen a la nostra vida quotidiana recursos per potenciar la personalitat. Treballarem l'escolta activa, la rapidesa mental, capacitat d'acció i reacció com a base per les interaccions entre personatges i com a recurs personal per la vida quotidiana. Un apropament als conceptes de la tècnica on es potenciarà la concentració. la presència i la gestió de la tensió escènica. Aquest taller està adreçat tant a qui desitgi millorar les capacitats d’expressió artística com a qui vulgui potenciar la seva comunicació a nivell quotidià.

Preu: 74,60 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Per aquest taller ja no queden places disponibles. Consulta altres tallers o temàtiques.
Novetat!

JAZZ VOCAL AMB UN TOC DE BLUES

DIMECRES de 20 a 21.30 h

Del 23 de Gener de 2019 al 27 de Març de 2019

Espai: AULA 2

Professor/a: RUGGIERO, ANNA MARIA

Gaudirem de l’essència dels temes més coneguts del Jazz i del blues. Compositors i artistes com George Gershwin, Duke Ellington i Cole Porter ens acompanyaran en aquesta aventura on descobrirem el plaer de cantar i jugar amb el jazz i el blues. .

Preu: 74,60 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Dates d'inscripció Tallers d'hivern 2019

Inscripcions a partir de dilluns 17 de desembre a les 9 h.

Consulta el programa de tallers


Abans d'inscriure't online

Si ja t'has registrat per internet, pots realitzar la inscripció des d'aquesta pàgina fent clic a LOGIN (a la part superior dreta de la pàgina); si no t'has registrat, hauràs d'introduir primer les teves dades: registra't.

La inscripció en línia és nominal, amb les teves dades no pots inscriure una altra persona.
Un cop realitzada la matrícula no es retornarà l'import.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe al taulell de recepció del CC Urgell.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Lúdic3, SCCL (F60475902) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
ludic3@ludic3.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC URGELL

C/ Comte d'Urgell, 145
08036 Barcelona
934536480
info@ccurgell.cat