Logo del centre cívic
THE YES SEXTET
Logo de l'activitat THE YES SEXTET

Dijous 18 d'abril, a les 20 h

18 d'abril de 2024

Espai: AUDITORI

Sergio del Boccio · veu, Jaume Vilaseca · piano i teclats, Adrià Pinto · contrabaix, Estefy Chamorro · bateria, Roger Mir · saxo alt, Estefane Santos · trompeta

Four suites és el nou treball discogràfic del pianista i compositor barceloní Jaume Vilaseca que ha escollit aquest cop algunes de les peces emblemàtiques de la banda britànica Yes centrant-se en els anys més progressius i creatius del grup. 
El tronc de l’àlbum el componen quatre suites, Close to the Edge (1972), The Remembering: High the Memory (1973), The Gates of Delirium (1974) i Awaken (1977).
El recorregut per aquests laberints sonors és un homenatge extremadament respectuós amb les melodies i amb els constants canvis rítmics i temàtics, però la interpretació, protagonitzada per joves músics de la millor escena catalana de jazz cerca en tot moment el lloc per a la improvisació, el swing i el llenguatge més bebop. Alhora que els canvis tímbrics són evidents, substituint els efectes de guitarra i teclats tan característics del Rock, pel protagonisme del piano i d’una secció de vents molt ben arranjada pel saxofonista Roger Mir.
La veu del jove Sergio del Boccio emergeix quasi per art d’encantament en algunes parts essencials i ja llegendàries tant de les suites com del tema Heart of the Sunrise (Fragile 1971).

Preu: Gratuït

Dijous
18/04/2024


TALLERS DE PRIMAVERA I D'ESTIU

Renovacions del 4 al 17 de març

Matrícules a partir del 18 de març


White-Facebook-Post-for-Social-Media-Marketing-with-Two-Friends-at-Work-Desk


Com fer una inscripció online
Com fer una renovació onlineXarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | Rambla de Catalunya, 5, principal 3a 08007, Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
URGELL

c. Comte d'Urgell, 145
08036 Barcelona
934536480
info@ccurgell.cat

Logo Miram Cloud