Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (A TOT JAZZ)

Novetat!
THE MELLOW SOUND

DIVENDRES de 20 a 21 h

31 de Maig de 2019

Espai: AUDITORI

Antonio Navarro · veu, Aida Ten · piano, Valentín Rodríguez · contrabaix i Denis Suárez · bateria The Mellow Sound neix a Barcelona l'any 2012 format per quatre músics de procedència molt diferent i fruit d'un interès comú pel jazz i la música moderna. El jove quartet enfoca el jazz des d'una perspectiva fresca, amb temes propis, majoritàriament, però amb una forta base del jazz més clàssic fugint dels estàndards típics i dels clixés més evidents. El resultat és un treball subtil, agradable i atraient. L’any 2018 han tret al mercat el seu primer àlbum d’estudi, Those Memories, amb el segell Temps Record.

Preu: Gratuït

Divendres
31/05/2019
Novetat!
CHICK OUT PROJECT
Logo de l'activitat CHICK OUT PROJECT

DIVENDRES de 20 a 21 h

7 de Juny de 2019

Espai: AUDITORI

Emi Breuss · veu, Eduard Fernàndez · piano, Iñaki Rodríguez · bateria, Álvaro Taborda · contrabaix i Pol Prats · saxo Chick Out Project destaca per les diverses influències i fusió que aconsegueixen amb la música jamaicana i el jazz. Una proposta amb una sonoritat fresca i original, assolint un estil personal on la improvisació i interacció són fonamentals. Es tracta d’un quintet que ha trobat una connexió musical que permet desenvolupar un espectacle tant enèrgic com elegant. El seu repertori es compon de temes propis amb revisions de temes jazz o reggae amb un toc molt personal.

Preu: Gratuït

Divendres
07/06/2019
Novetat!
VENANCIO Y LOS JÓVENES DE ANTAÑO
Logo de l'activitat VENANCIO Y LOS JÓVENES DE ANTAÑO

DIVENDRES de 20 a 21 h

14 de Juny de 2019

Espai: AUDITORI

Dani Álvarez · veu i composició, Joan Gil · guitarra espanyola, tres cubà i coros, Bernat Torras · percussió, Gerard Cantero · baix, Arnau Berenguer · guitarra espanyola i elèctrica i Leonardo Torres · trompeta Libre albedrío, el segon disc del grup, estira el fil de les músiques populars llatinoamericanes, especialment de Cuba i Brasil, però s’obre al folklore de la península ibèrica i a sonoritats més contundents i elèctriques per conformar un disc eclèctic que va de l’intimisme rural mallorquí a l’eufòria existencialista, sense oblidar les marques de la casa de Venancio: unes melodies fresques i encomanadisses i unes lletres cuidades i amb un toc d’humor que traspuen una visió lúdica de la música i de la vida.

Preu: Gratuït

Divendres
14/06/2019

Tallers i itineraris de primavera 2019

Inscripcions a partir de dilluns 1 d'abril a les 9 h, presencialment i on-line.

Renovacions a partir de dilluns 18 de març a les 9 h, presencialment i online.

Consulta el programa de tallers i itineraris de primavera


Abans d'inscriure't online

Si ja t'has registrat per internet, pots realitzar la inscripció des d'aquesta pàgina fent clic a LOGIN (a la part superior dreta de la pàgina); si no t'has registrat, hauràs d'introduir primer les teves dades: registra't.

La inscripció en línia és nominal, amb les teves dades no pots inscriure una altra persona.
Un cop realitzada la matrícula no es retornarà l'import.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe al taulell de recepció del CC Urgell.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Lúdic3, SCCL (F60475902) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
ludic3@ludic3.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC URGELL

C/ Comte d'Urgell, 145
08036 Barcelona
934536480
info@ccurgell.cat

Logo Miram Cloud