Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (A TOT JAZZ)

Novetat!
RAMIRO PINHEIRO
Logo de l'activitat RAMIRO PINHEIRO

Divendres 4 de juny de 20 h

Espai: AUDITORI

Ramiro Pinheiro · guitarra i veu , Ana Rossi · percussió i veu, Pablo Giménez · flauta, Jaume Vilaseca · piano, Horacio Fumero · contrabaix, Nico Correa · bateria Ramiro Pinheiro, acaba de publicar ‘Sentido’ (Fresh Sound Records), un projecte personal amb composicions pròpies dins l’àmbit del jazz d’arrel brasilera. Les seves riques melodies, la seva diversitat, la qualitat manifesta dels músics i la consistent creativitat fan d’aquest un llançament memorable. El grup també presentarà temes del seu pròxim disc, un homenatge al disc ‘Getz / Gilberto’ publicat al 1964.

Preu: Gratuït

Novetat!
OUTER SPACE
Logo de l'activitat OUTER SPACE

Divendres 11 de juny de 20h

Espai: AUDITORI

Marc Mena · trompeta, Gorka Garay · saxo Tenor i Baríton, Aram Montagut · trombó, Joan Urpinell · guitarra, Àlex Molas · baix, Ramon Aragall · bateria Outer Space torna dels seus viatges intergalàctics amb dos temes originals i totalment inèdits, especialment enregistrats per Rocafort Records, ‘Not even light’ i ‘Dead Planet’. Els sis músics barcelonins faran un repàs dels seus dos discs anteriors per endinsar-nos en un viatge experimental a ritme de Soul, Groove i la seva original interpretació del Ethio Jazz. Prepareu-vos per aquesta aventura còsmica i deixeu-vos seduir pel misteri d’allò desconegut. *Activitat complementària a l’exposició Mart. Mirall vermell del CCCB.

Preu: Gratuït

Novetat!
ALBA CARETA
Logo de l'activitat ALBA CARETA

Divendres 18 juny de 20h

Espai: AUDITORI

Alba Careta · trompeta i veu, Lucas Martínez · saxo tenor, Roger Santacana · piano, Giuseppe Campisi · contrabaix, Josep Cordobés · bateria Alba Careta presenta ‘Alades’, el seu segon disc com a líder dos anys després d’irrompre amb força a l’escena jazzística amb ‘Orígens’ (Blue Asteroid Records, 2018) Premi Enderrock 2018 a millor àlbum de jazz. ‘Alades’ és el recull de les últimes composicions de la trompetista avinyonenca inspirades en les vivències dels seus anys a Holanda, i que ara prenen forma en aquest nou treball a través del llenguatge del jazz més sincer, orgànic i emocional.

Preu: Gratuït

TALLERS DE PRIMAVERA

Inscripcions trimestre primavera

INSCRIPCIONS TANCADES

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial. Si la situació sanitària no ho permet, els adaptarem perquè es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC URGELL

C/ Comte d'Urgell, 145
08036 Barcelona
934536480
info@ccurgell.cat

Logo Miram Cloud