Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (A TOT JAZZ)

Novetat!
August Tharrats Trio
Logo de l'activitat August Tharrats Trio

Divendres de 20 a 21 h

29 de novembre de 2019

Espai: AUDITORI

August Tharrats · piano, Jordi Mestres · contrabaix, Xavi Hinojosa · bateria. L'August és sense dubte el pioner del piano blues i el boogie woogie al nostre país. Un pianista de blues en majúscules, que amb la seva banda August Tharrats Trio, ens ofereix un concert en forma de recorregut pels estàndards del blues i del swing de New Orleans, passant per Kansas City i Chicago.

Preu: Gratuït

Divendres
29/11/2019
Novetat!
Sandra Artigas Quartet
Logo de l'activitat Sandra Artigas Quartet

Divendres de 20 a 21 h

13 de desembre de 2019

Espai: AUDITORI

Sandra Artigas · veu, Tom Amat · piano, Juan Pastor · baix i Adrià Claramunt · bateria. Aquesta formació neix amb la idea de materialitzar un punt de vista i so propi per part de Sandra Artigas, en confluència amb un trio instrumental que aporta també les seves idees i propostes. Es tracta d'un quartet de Jazz vocal inspirat per artistes com Billie Holiday, Blossom Dearie, Anita O'Day, Ella Fitzgerald, Abbey Lincoln o Shirley Horn entre d'altres, amb un repertori variat i fresc, que combina temes ballables, swing, bossa, balades, etc.

Preu: Gratuït

Divendres
13/12/2019
Novetat!
David Pastor Quartet
Logo de l'activitat David Pastor Quartet

Divendres de 20 a 21 h

20 de desembre de 2019

Espai: AUDITORI

David Pastor · trompeta, Francesc Capella · piano, Tom Warburton · contrabaix i Anton Jarl · bateria. Film Sessions transforma les melodies de bandes sonores que formen part de la memòria cinematogràfica col·lectiva per oferir un espectacle en què l'espectador connecta amb l'essència de la música mitjançant el canvi. El repertori es converteix així en una projecció sonora que recull emblemàtics títols com Chinatown, Esmorzar amb diamants, Black Orpheus i Saturday night fever, entre d'altres.

Preu: Gratuït

Divendres
20/12/2019

Tallers d'hivern 2020

Matrícula general: a partir del 16 de desembre a les 9h presencialment i a les 7h online. Les renovacions de plaça es podran fer del 2 al 13 de desembre, presencialment i online.

Consulta el programa de tallers de tardor


Abans d'inscriure't online

Si ja t'has registrat per internet, pots realitzar la inscripció des d'aquesta pàgina fent clic a LOGIN (a la part superior dreta de la pàgina); si no t'has registrat, hauràs d'introduir primer les teves dades: registra't.

La inscripció en línia és nominal, amb les teves dades no pots inscriure una altra persona.
Un cop realitzada la matrícula no es retornarà l'import.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe al taulell de recepció del CC Urgell.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC URGELL

C/ Comte d'Urgell, 145
08036 Barcelona
934536480
info@ccurgell.cat

Logo Miram Cloud