Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (ARTS ESCÈNIQUES)

Novetat!
PER UN SÍ O PER UN NO
Logo de l'activitat PER UN SÍ O PER UN NO

DIVENDRES de 20 a 21h.

17 de gener de 2020

Espai: AUDITORI

Autoria: Nathalie Sarraute · Direcció: Elena Fortuny · Intèrprets: Isabelle Bres i Mari Pau Pigem. Dues amigues han quedat per anar al teatre, l’amistat d’anys es troba en un punt particularment tens. Quan arriben a la sala però, s’adonen que la funció no començarà. No els quedarà cap més remei que trobar-se cara a cara, l’una amb l’altra. Aflorarà tot un passat amagat d’abismes inconscients i pulsions agressives. Les paraules ens fereixen i amb elles ferim als altres. Però, el silenci és molt pitjor. Activitat organitzada amb la col·laboració del Teatre Akadèmia. Lectura dramatitzada

Preu: Gratuït

Divendres
17/01/2020
Novetat!
VERSIONES PARCIALES Y ERRÓNEAS DE MI VIDA Y MI GLORIA
Logo de l'activitat VERSIONES PARCIALES Y ERRÓNEAS DE MI VIDA Y MI GLORIA

DIVENDRES de 20 a 21h

24 de gener de 2020

Espai: AUDITORI

Direcció i dramatúrgia: Glòria Ribera · Intèrprets: Glòria Ribera, Joan Escrivà, Amalia Calderón i Marta Gibal Què passaria si un dia les drogues més perilloses, les més perjudicials i addictives fossin no solament legals i assequibles sinó també subministrades als més dèbils? Estudis revelen que prendre llet de vaca podria ser més perjudicial per la salut que la cocaïna; tanmateix les vedettes només cantaven per a una de les drogues blanques. L’espectacle ens parla de la llet de vaca com a sedant de les masses i les seves emocions a través del cuplet, el tango, el fandanguillo, el foxtrot i el pasodoble.

Preu: Gratuït

Divendres
24/01/2020
Novetat!
FUGA
Logo de l'activitat FUGA

DIVENDRES de 20 a 21h

31 de gener de 2020

Espai: AUDITORI

La Klandestina. Direcció: Montse Albàs · Intèrpret: Arnau Casanovas. L’avi ha desaparegut de la residència. L’Eduard corre cap a casa els seus pares, on es quedarà mentre els pares surten a buscar l’avi. Aquest fet marcarà profundament la vida de l’Eduard: el treball de final de màster, del qual assistirem a la seva presentació; l’aparició de l’avi, que farà reviure el seu amor mutu i les cartes del besavi desaparegut a la guerra, que donaran llum a la relació de l’avi amb la guerra civil i perfilaran finalment un nou Eduard.

Preu: Gratuït

Divendres
31/01/2020

Tallers d'hivern 2020

INSCRIPCIONS OBERTES

Consulta el programa de tallers d'hivern


Abans d'inscriure't online

Si ja t'has registrat per internet, pots realitzar la inscripció des d'aquesta pàgina fent clic a LOGIN (a la part superior dreta de la pàgina); si no t'has registrat, hauràs d'introduir primer les teves dades: registra't.

La inscripció en línia és nominal, amb les teves dades no pots inscriure una altra persona.
Un cop realitzada la matrícula no es retornarà l'import.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe al taulell de recepció del CC Urgell.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC URGELL

C/ Comte d'Urgell, 145
08036 Barcelona
934536480
info@ccurgell.cat

Logo Miram Cloud