Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (ARTS ESCÈNIQUES)

Novetat!
La veu escrita de Teresa Pàmies
Logo de l'activitat La veu escrita de Teresa Pàmies

Dimarts de 19.30 a 20.30 h

8 d'octubre de 2019

Espai: AUDITORI

Cia. ES-BO teatre. Actriu-locutora Mercè Boher i Actor-locutor Albert Estengre. La veu escrita parlarà al llarg d’una hora sobre la figura de Teresa Pàmies. El seu valor rau, en ser una cronista de postguerra fins l’any de la seva mort. La vivacitat, la cruesa i el seu punt de vista esperona i apel·la a la capacitat d’autocrítica. En el centenari del seu naixement ES-BO teatre vol fer servir la ràdio, el mitjà des del qual es va començar a fer sentir, per retre homenatge a aquesta dona intensa, lluitadora i coherent amb els seus actes. Teatre. Espectacle de ràdio en directe.

Preu: Gratuït

Dimarts
08/10/2019
Novetat!
La llibertat irrenunciable
Logo de l'activitat La llibertat irrenunciable

Dijous de 20 a 21 h

17 d'octubre de 2019

Espai: AUDITORI

ACTIVITAT CANCEL·LADA PER CAUSES ALIENES AL CENTRE Intèrprets: Fina Rius, Aina Ripol i Enric Arquimbau. La llibertat irrenunciable presenta un retrat de la figura de la Teresa Pàmies, tant des del punt de vista social i polític, com des del punt de vista literari. En format lectura dramatitzada a partir d’escrits originals, recorrerem la vida de Teresa Pàmies, una dona compromesa i lluitadora que mai va renunciar a la seva llibertat. Lectura dramatitzada.

Preu: Gratuït

Dijous
17/10/2019
Novetat!
Hola, soc la Teresa
Logo de l'activitat Hola, soc la Teresa

Dissabte de 17.30 a 18.30 h

26 d'octubre de 2019

Espai: AUDITORI

La Berta del Poblet. Edat recomanada: a partir de 7 anys. L’obra repassa la vida de Teresa Pàmies en quatre moments clau: infantesa, joventut (guerra), maduresa (exili) i vellesa a través de diferents anècdotes i amb una escenificació teatralitzada de la seva biografia. L’actriu anirà presentant al públic la vida de Teresa Pàmies amb un to distès i un llenguatge proper per a fer arribar la història del personatge als espectadors més menuts. Un viatge per la vida de la Teresa Pàmies… Espectacle familiar.

Preu: Gratuït

Dissabte
26/10/2019

Tallers d'hivern 2020

Matrícula general: a partir del 16 de desembre a les 9h presencialment i a les 7h online. Les renovacions de plaça es podran fer del 2 al 13 de desembre, presencialment i online.

Consulta el programa de tallers de tardor


Abans d'inscriure't online

Si ja t'has registrat per internet, pots realitzar la inscripció des d'aquesta pàgina fent clic a LOGIN (a la part superior dreta de la pàgina); si no t'has registrat, hauràs d'introduir primer les teves dades: registra't.

La inscripció en línia és nominal, amb les teves dades no pots inscriure una altra persona.
Un cop realitzada la matrícula no es retornarà l'import.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe al taulell de recepció del CC Urgell.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC URGELL

C/ Comte d'Urgell, 145
08036 Barcelona
934536480
info@ccurgell.cat

Logo Miram Cloud