Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (PETIT CINECLUB )

Novetat!
EL BOSC DE HAQUIVAQUI
Logo de l'activitat EL BOSC DE HAQUIVAQUI

DISSABTE de 17 a 18.30 h

8 de febrer de 2020

Espai: AUDITORI

Rasmus A. Sivertsen, Noruega, 2016, 72’. El bosc de Haquivaqui és un bon lloc per viure, però els animals petits han de vigilar que els més grossos no se’ls cruspeixin. Un bon dia, l’eriçó Horaci intenta menjar-se l’àvia ratolineta. És aleshores que Morten, el ratolí més assenyat, arriba a la conclusió que és l’hora de redactar una nova llei per al bosc. A partir d’ara tots els habitants del bosc seran amics i ningú no podrà menjar a cap altre. Edat recomanada: a partir de 4 anys. *Barcelona Districte Cultural

Preu: Gratuït

Dissabte
08/02/2020
Novetat!
WOLF CHILDREN
Logo de l'activitat WOLF CHILDREN

DISSABTE de 17 a 18.30 h

7 de març de 2020

Espai: AUDITORI

Mamoro Hosoda, Japó, 2012, 117’. La Hana encara és una noia jove quan s’enamora d’un noi llop, amb qui tindrà dos fills ben especials: l’Ame i en Yuki, que van néixer també amb la capacitat de convertir-se en llops. Després de la sobtada mort del seu company, la Hanna i els seus fills marxen a viure al mig del camp buscant l’equilibri entre la seva naturalesa i una certa vida social. Allí exploren les seves extraordinàries capacitats com a llobatons, alhora que intenten no ser descoberts pels humans. Aquesta petita obra d’art és alhora un al·legat en defensa de la natura. Edat recomanada: a partir de 7 anys. *Barcelona Districte Cultural

Preu: Gratuït

Dissabte
07/03/2020

Tallers d'hivern 2020

INSCRIPCIONS OBERTES

Consulta el programa de tallers d'hivern


Abans d'inscriure't online

Si ja t'has registrat per internet, pots realitzar la inscripció des d'aquesta pàgina fent clic a LOGIN (a la part superior dreta de la pàgina); si no t'has registrat, hauràs d'introduir primer les teves dades: registra't.

La inscripció en línia és nominal, amb les teves dades no pots inscriure una altra persona.
Un cop realitzada la matrícula no es retornarà l'import.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe al taulell de recepció del CC Urgell.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC URGELL

C/ Comte d'Urgell, 145
08036 Barcelona
934536480
info@ccurgell.cat

Logo Miram Cloud