Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (CLÀSSICA I ALTRES TEMPS)

Novetat!
Duo Diamant
Logo de l'activitat Duo Diamant

Dijous de 19.30 a 20.30 h

7 de novembre de 2019

Espai: AUDITORI

Natalia Klymyshyn · violí i Mónica Cruzata · viola. El duo Diamant ha aconseguit un estil propi i ric en matisos barrejant diferents cultures. Una posada en escena sensible, elegant en un entorn íntim, on el violí i la viola formen una sonoritat harmònica i exquisida que ens delectarà amb un repertori amb obres que van de la clàssica a les músiques populars.

Preu: Gratuït

Dijous
07/11/2019
Novetat!
Neus Plana i Maria Camahort Duo
Logo de l'activitat Neus Plana i Maria Camahort Duo

Dijous de 19.30 a 20.30 h

14 de novembre de 2019

Espai: AUDITORI

Neus Plana · flauta i percussió corporal i Maria Camahort · guitarra i arranjaments. Una proposta musical eclèctica i captivant. La musicalitat d’aquest duo es caracteritza per la forta formació clàssica d’ambdues intèrprets i l’afany mutu per apropar-se a altres mons més enllà de la partitura. El seu programa combina obres de compositors clàssics i contemporanis amb peces treballades i expressades des de l’oralitat, la corporalitat i la improvisació.

Preu: Gratuït

Dijous
14/11/2019
Novetat!
Leos Quartet
Logo de l'activitat Leos Quartet

Dijous de 19.30 a 20.30 h

21 de novembre de 2019

Espai: AUDITORI

ACTIVITAT CANCEL·LADA. Ernest Martínez i Sara Balash · violí, Nina Sunyer · viola i Eduard Raventós · violoncel. La formació neix amb la intenció d'acostar grans obres del repertori per a quartet de corda destacant-ne el context artístic en què es van compondre. És per això, que podreu trobar en els seus concerts referències a obres literàries i altres formes artístiques com la dansa i el teatre. També inclouen en el seu repertori peces de compositors actuals que destaquen per la seva qualitat i interès.

Preu: Gratuït

Dijous
21/11/2019
Novetat!
Fuzzy Duo
Logo de l'activitat Fuzzy Duo

Dijous de 19.30 a 20.30 h

28 de novembre de 2019

Espai: AUDITORI

Melanie Larsson · saxo, Asami Pascual · piano. Duet innovador integrat per dues intèrprets graduades del Conservatori Superior de Música del Liceu. La versatilitat del duet les ha portat a interpretar tota mena d’obres, des de l’impressionisme francès fins peces més modernes inspirades en estils com el jazz o la samba.

Preu: Gratuït

Dijous
28/11/2019
  Anterior    1  2    Següent  

Tallers d'hivern 2020

Matrícula general: a partir del 16 de desembre a les 9h presencialment i a les 7h online. Les renovacions de plaça es podran fer del 2 al 13 de desembre, presencialment i online.

Consulta el programa de tallers de tardor


Abans d'inscriure't online

Si ja t'has registrat per internet, pots realitzar la inscripció des d'aquesta pàgina fent clic a LOGIN (a la part superior dreta de la pàgina); si no t'has registrat, hauràs d'introduir primer les teves dades: registra't.

La inscripció en línia és nominal, amb les teves dades no pots inscriure una altra persona.
Un cop realitzada la matrícula no es retornarà l'import.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe al taulell de recepció del CC Urgell.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC URGELL

C/ Comte d'Urgell, 145
08036 Barcelona
934536480
info@ccurgell.cat

Logo Miram Cloud