Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (CLÀSSICA I ALTRES TEMPS)

Novetat!
PAU CODINA
Logo de l'activitat PAU CODINA

DIJOUS de 19.30 a 20.30 h

6 de Juny de 2019

Espai: AUDITORI

El violoncel·lista Pau Codina és probablement un dels talents més fulgurants i prometedors del panorama musical actual. A cada actuació demostra una maduresa musical de gran categoria i un talent en constant evolució. Com a solista ha actuat en grans sales d’arreu d’Europa i ha estat guardonat amb diversos premis com el Primer Premi Guilhermina Suggia de Londres. El repertori que ens proposa per aquest recital es centrarà en l’obra de Johann Sebastian Bach.

Preu: Gratuït

Dijous
06/06/2019
Novetat!
MARTA CASCALES
Logo de l'activitat MARTA CASCALES

DIJOUS de 19.30 a 20.30 h

13 de Juny de 2019

Espai: AUDITORI

Marta Cascales · piano i composició, Mireia Vila · violí i Irene Labrador · violoncel Pianista i compositora, amb arrels de la música clàssica, però una mirada moderna i renovada. Desborda sensibilitat i delicadesa a les tecles. Amb un reconeixement internacional, publica la seva música sota el segell Sonder House de Nova York i ha donat concerts a Londres, Ámsterdam, Berlin, San Francisco o Florència, entre altres. Escoltar-la en viu és tot un viatge d'emocions. Tocarà al piano les peces del seu últim àlbum Light-House (2018) i altres noves composicions.

Preu: Gratuït

Dijous
13/06/2019
Novetat!
DOS DE LIS

DIJOUS de 19.30 a 20.30 h

20 de Juny de 2019

Espai: AUDITORI

Roser Farré · violí i Laura Fontanals · guitarra Amb l'objectiu d'aprofundir i redescobrir el repertori per a violí i guitarra neix Dos de Lis. En aquesta ocasió presentaran Empremtes, un espectacle que fusiona música i poesia, on el text expressa les intencions i influències del compositor i la seva obra. Poemes de Kipling amb música de Paganini, les danses populars de Bartók amb poemes d’Eminescu o les lletres d’Alfonsina Storni amb la música de Manuel de Falla són algunes de les combinacions que presentaran.

Preu: Gratuït

Dijous
20/06/2019

Tallers i itineraris de primavera 2019

Inscripcions a partir de dilluns 1 d'abril a les 9 h, presencialment i on-line.

Renovacions a partir de dilluns 18 de març a les 9 h, presencialment i online.

Consulta el programa de tallers i itineraris de primavera


Abans d'inscriure't online

Si ja t'has registrat per internet, pots realitzar la inscripció des d'aquesta pàgina fent clic a LOGIN (a la part superior dreta de la pàgina); si no t'has registrat, hauràs d'introduir primer les teves dades: registra't.

La inscripció en línia és nominal, amb les teves dades no pots inscriure una altra persona.
Un cop realitzada la matrícula no es retornarà l'import.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe al taulell de recepció del CC Urgell.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Lúdic3, SCCL (F60475902) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
ludic3@ludic3.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC URGELL

C/ Comte d'Urgell, 145
08036 Barcelona
934536480
info@ccurgell.cat

Logo Miram Cloud