Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (CLÀSSICA I ALTRES TEMPS)

Novetat!
XABIER GULLÓN I MARIA ALONSO-ALLENDE
Logo de l'activitat XABIER GULLÓN I MARIA ALONSO-ALLENDE

DIJOUS de 19.30 a 20.30 h

6 de febrer de 2020

Espai: AUDITORI

Xabier Gullón · clarinet i Maria Alonso-Allende · piano Un concert carregat de talent, energia i subtileses que ens farà viatjar des de l'impressionisme francès més íntim de Debussy, fins al romanticisme més madur de l'última etapa de la vida de Brahms, passant per peces de compositors de la talla de Poulenc, Widor i Stravinsky.

Preu: Gratuït

Dijous
06/02/2020
Novetat!
TRIO SONART
Logo de l'activitat TRIO SONART

DIJOUS de 19.30 a 20.30 h

13 de febrer de 2020

Espai: AUDITORI

Ana Carro de Prada · piano, Cati Reus · violí i Daniel Oliu · violoncel El Trio Sonart fa un homenatge a Beethoven pel seu 250è aniversari. Interpretaran la seva música, la del primer romàntic, qui va traduir en música un món poètic perquè pogués ser compartit per la humanitat; el lluitador incansable per a un món més lliure; el geni trencador; el músic profund capaç d’expressar la passió més desfermada i la sensibilitat més subtil; de qui, superat per la sordesa creixent, era capaç de sentir en el seu interior allò no escrit.

Preu: Gratuït

Dijous
13/02/2020
Novetat!
IZAN RUBIO
Logo de l'activitat IZAN RUBIO

DIJOUS de 19.30 a 20.30 h

20 de febrer de 2020

Espai: AUDITORI

Izan Rubio · guitarra El guitarrista català Izan Rubio ha estat músic resident a La Pedrera durant el 2017-2018, i guardonat amb diferents premis en concursos internacionals, com el Certamen Miquel Llobet de Barcelona, el Corelli-Savarez Chamber Music Competition (Àustria) o el Valle dei Laghi Guitar Competition and Festival (Itàlia). Va rebre el Segell Melòman d'Or de la reconeguda revista musical Melómano pel seu treball a l'enregistrament discogràfic José Galeote: Poniente (La mà de Guido, 2018).

Preu: Gratuït

Dijous
20/02/2020
Novetat!
DUO AVALLE-SCHREINER
Logo de l'activitat DUO AVALLE-SCHREINER

DIJOUS de 19.30 a 20.30 h

27 de febrer de 2020

Espai: AUDITORI

Leandro Avalle · piano i Hermann Schreiner · violoncel De Beethoven a Piazzolla. Aquest duet format per dos músics argentins ens oferiran un concert variat i original, que comença amb un homenatge a Beethoven, per anar traçant un camí al llarg de la música argentina per violoncel i piano. Sonaran obres de compositors com Mendelssohn, Villa-Lobos, Ginastera, Guastavino i Nadia Boulanger, una de les mestres de Piazzolla, per acabar amb "Le grand tango" d’aquest compositor.

Preu: Gratuït

Dijous
27/02/2020

Tallers d'hivern 2020

INSCRIPCIONS OBERTES

Consulta el programa de tallers d'hivern


Abans d'inscriure't online

Si ja t'has registrat per internet, pots realitzar la inscripció des d'aquesta pàgina fent clic a LOGIN (a la part superior dreta de la pàgina); si no t'has registrat, hauràs d'introduir primer les teves dades: registra't.

La inscripció en línia és nominal, amb les teves dades no pots inscriure una altra persona.
Un cop realitzada la matrícula no es retornarà l'import.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe al taulell de recepció del CC Urgell.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC URGELL

C/ Comte d'Urgell, 145
08036 Barcelona
934536480
info@ccurgell.cat

Logo Miram Cloud