Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (INTERFERÈNCIES )

CARLOTA FLÂNEUR - Uncertainty
Logo de l'activitat CARLOTA FLÂNEUR - Uncertainty

Divendres 20:00 a 21:00

1 de març de 2024

Espai: AUDITORI

Artista: Carlota Flâneur

Benvinguts i benvingudes a l'univers flâneur! Un univers musical de pop tendre i colorit, de cançons que freguen la perfecció i es claven en la memòria de qui les escolta. Un regne de fantasia pop amb majúscules on habiten totes les dimensions de la seva creadora, la jove barcelonina Carlota Flâneur.

Uncertainty és el títol del primer disc de la Carlota, un treball que explora totes les formes, les maneres, els angles i els colors del pop, amb la producció del “pop metafísic” de Ferran Palau. La personalitat i la música de Carlota Flâneur, totalment reconeixibles, deixaran clar al circuit que la seva capacitat per crear cançons rodones és infinita. No ens creus? Viatja a l'univers flâneur!

“Tinc la virtut de poder escriure sobre temes que no són necessàriament alegres, però ho faig des d'un punt de vista optimista. És a dir, componc melodies alegres sobre coses que segurament no ho són.” Carlota Flâneur a la revista Enderrock

Preu: Gratuït

Divendres
01/03/2024
BEWIS DE LA ROSA - Rap Rural
Logo de l'activitat BEWIS DE LA ROSA - Rap Rural

Divendres 20:00 a 21:10

26 d'abril de 2024

Espai: AUDITORI

Artista: Bewis De La Rosa

L'amor i el món rural són els dos eixos d'Amor más que nunca, el primer disc de Bewis de la Rosa que presenta, en directe, al circuit.

L'univers musical i escènic de Bewis de la Rosa té clares referències a la tradició manxega, el seu lloc de naixement, on música, dansa i performance s'entrellacen. Al costat del so del productor musical G. Rams, hi trobem elements del rap, hip-hop, latin i folklore, amb unes lletres carregades de discurs on apareixen el pensament crític, el transfeminisme, el decreixement, la ferida històrica i la salut mental.

Sens dubte, Bewis de la Rosa presenta una proposta artística audaç, fresca i coherent que convida a la transformació en tots els vessants.

Preu: Gratuït

Divendres
26/04/2024


TALLERS DE PRIMAVERA I D'ESTIU

Renovacions del 4 al 17 de març

Matrícules a partir del 18 de març


White-Facebook-Post-for-Social-Media-Marketing-with-Two-Friends-at-Work-Desk


Com fer una inscripció online
Com fer una renovació onlineXarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | Rambla de Catalunya, 5, principal 3a 08007, Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
URGELL

c. Comte d'Urgell, 145
08036 Barcelona
934536480
info@ccurgell.cat

Logo Miram Cloud